Over 50 organisasjoner og lag er så langt med!

Vi er utrolig glad for at kundene våre har valgt å støtte over 50 organisasjoner og lag så langt. Mange har oppdaget hvor enkelt det er å starte en mobildugnad. Vi tror at den typiske Sponz-kunden er en ildsjel som virkelig har hjerte for et lag eller en organisasjon. Derfor er vi glade for endelig å kunne begynne å sende penger til Ullern IF, Åssiden, Lyn, Kirkens Bymisjon, Leger uten grenser, Kreftforeningen, Haslum IL, Vålerenga, Flint IL og mange flere. Disse organisasjonene får støtte fra oss, mens du som mobilkunde får et topp abonnement med suveren dekning.

Hvordan tror du dette er mulig? De store mobilselskapene bruker enorme summer på reklame hvert år, summer som du som kunde må dekke gjennom mobilabonnementet. Vi sender i stedet disse pengene til laget eller organisasjonen du velger. Sponz er ikke bare rettet mot idrettsklubber, og du kan støtte akkurat den organisasjonen hvor ditt engasjement ligger. Sponz er en perfekt måte å gjennomføre dugnader på for å unngå salg av kaker og dopapir til pengeinnsamling. Det tar kortere tid, er ikke fysisk krevende og koster deg ikke en krone mer enn et vanlig Telenor-abonnement!

Fram til nå har Sponz kunder støttet et stort antall forskjellige organisasjoner/klubber via sitt mobilabonnement, noe som gjør oss hoppende glade! For oss er det viktig å gjøre hverdagen din enklere og bidra til at både organisasjoner og idrettsforeninger får bidragene de fortjener.

Hilsen oss i Sponz!