Sommer med Sponz!

Vi i Sponz er alltid på farta, og i sommer har vi gjort utrolig mye for å spre budskapet om våre mobilabonnementer og hvordan du kan støtte ditt lag! Gjennom sommeren har vi møtt utrolig mange trenere og utøvere og nå har over 40 lag startet mobildugnad. Vi er super-entusiastiske etter alle sommerens begivenheter!

I starten av sommerferien dro vi på Kippermo Cupen i Mosjøen sammen med Helgeland Kraft og møtte engasjert ungdom full av idrettsglede. Deretter dro vi på Partille Cup i Gøteborg og delte ut brosjyrer i tillegg til å vlogge Ullern j02 sin deltakelse på Snap. Det var mange norske lag på cupen og vi delte ut brosjyrer om Sponz til vi ble slitne i både ben og armer.

Sponz sitt internkor med sjef Vibeke i spissen fikk testet sangstemmen i sommer da vi tok turen til Allsang og fikk oppleve flere herlige show. Vi hadde heldigvis stemme igjen til å fortelle om Sponz til alle de sommerglade gjestene.

Selvfølgelig tok vi også turen til Norway Cup der vi blant annet var tilstede på Karl Johan og delte ut brosjyrer til de lagene som vandret i byen.

Vi avsluttet sommeren med stand i Ørakerhallen og Hovseterhallen under Haslum Cup der mange deltok i Sponz Quiz og fikk utdelt brosjyrer.

Sponz har jobbet gjennom hele sommeren for å sørge for at så mange som mulig forstår hvor bra vårt konsept er! Alle ambassadørene våre har stått på og gjort en kjempejobb. Vi takker alle de hyggelige folkene vi har fått snakke med gjennom sommerens opplevelser og gleder oss til alle de nye mobildugnadene som starter til høsten!

Med vennlig hilsen,

Oss i Sponz